preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Vladislavci

Login

 

anketa
Sviđaju li vam se kuhani obroci?Himna škole

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Vrijeme
Zadruga

TV program

 

Razgovarali smo s učiteljicom Antonijom Štajduhar
Dunja Slamić Ivana Gagulić Korina Vukmanović David Koncoš / datum: 7. 11. 2017. 13:23

interviju from tomislav krizmanic on Vimeo.


[OPŠIRNIJE]Razgovarali smo s Borisom Lovrićem
Stella Kovačev Josipa Marijanović / datum: 13. 3. 2016. 14:05

S obzirom na to koliko vremena provodi za računalom u zbornici, pomislili bismo da je riječ o učitelju iz informatike. Uvijek nasmijan i spreman za zezu, kratkih rukava i u trenerici, to je Boris Lovrić, naš novi učitelj iz tjelesne i zdravstvene kulture. Razgovarajući s učiteljem Lovrićem otkrile smo puno zanimljivih informacija o njemu i dobro nasmijale. Učitelj Lovrić je iz Splita, ima 1853 hobija, i ljubimac je svih kvartovskih mačaka. Ako vas zanima o čemu je riječ, kao i uvijek,  jednostavno kliknite pod opširnije i pročitajte cijeli intervju.


[OPŠIRNIJE]Razgovarali smo s Anamarijom Šimunec
Stella Kovačev Nikolina Čančar / datum: 16. 11. 2015. 21:38

Razgovarali smo s Anamarijom Šimunec, učiteljicom razedne nastave koja ja na dva tjedna stručno zamijenila učiteljicu Sanju Zrinušić. Nikako do ovog razgovora nismo mogli odgonetnuti zašto učiteljica uvijek hoda hodnicima naše škole kao u zanosu, no sada i to znamo, učiteljica Šimunec opčinjena je dobrom i opuštenom atmosferom te djecom u našoj školi zbog čega joj je bio pravi užitak raditi. Učiteljica Šimunec dolazi nam iz jednog malog baranjskog sela, ima osam psića…. Učiteljici želimo puno uspjeha u daljnjem radu i da joj zlatna ribica ispuni njezine želje.

Kao i uvijek, sve zanimljivosti o učiteljici Šimunec možete pročitati pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]razgovarali smo s Lidijom Štelcer
Anamaria Horvat Karla Činčurak / datum: 21. 11. 2014. 21:35

Razgovarali smo s Lidijom Štelcer. Iako rad s djecom doživljava kao veliki blagoslov, za razliku od naših prethodnih sugovornika, gospođa Štelcer nije učiteljica već magistra psihologije. U našoj školi od 12.5.2014. godine odrađuje pripravnički staž na radnom mjestu psihologa. U proteklih nekoliko mjeseci kroz međusobnu komunikaciju imali smo prilike ponešto uočiti ili nazrijeti o našoj psihologinji. Naime, uočili smo da je gospođa Štelcer prava pozitiva, za jednog psihologa neuobičajeno staložena i uvijek nasmijana. Ono pak što nismo uočili, a zanimalo nas je, kao npr. izvrstan makeup, rado nam je sama otkrila u našoj, sada već poznatoj, rubrici Razgovarali smo. Kao i uvijek, sve zanimljivosti o našoj psihologinji možete pročitati pod opširnije. 


[OPŠIRNIJE]Razgovarali smo s Marijanom Šajvan
Tomislav Krizmanić / datum: 8. 7. 2014. 08:45

Razgovarali smo s Marijanom Šajvan, učiteljicom razredne nastave koja također u našoj školi odrađuje stručni staž. Iako su ju neki od nas već imali priliku bolje upoznati budući da je naša sumještanka i starija sestra naše školske prijateljice, ipak nam je otkrila nekoliko stvari o sebi za koje nismo znali. Saznali smo koji je njezin hobi, kakve nadimke ima, što najviše voli kod svojih učenika, ali i što joj se to kod njih ne sviđa. Zanimljive odgovore na ova  i mnoga druga pitanja pročitajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Razgovarali smo sa Sanjom Zrinušić
Karla Činčurak Nevena Carević Helena Zavorski / datum: 3. 6. 2014. 18:34

Razgovarali smo s nastavnicom Sanjom Zrinušić, učiteljicom razredne nastave i razrednicom našeg 4. razreda. Kao i prethoni sugovornici i ona nam je otkrila nekoliko zanimljivih stvari o sebi. Saznali smo koji je njezin hobi, kakve nadimke ima, što najviše voli kod svojih učenika, ali i što joj se to kod njih ne sviđa. Zanimljive odgovore na ova  i mnoga druga pitanja pročitajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Razgovarali smo s Marinom Tabaček
Tena Filipović Ema Bradarić / datum: 25. 4. 2014. 11:13

Rrazgovarali smo s nastavnicom Marinom Tabaček. Kao i Marina Kovač i ona također odrađuje svoj stručni staž. Ima zanimljive nadimke, najdraže piće joj je voda, a najdraže jelo koje bi mogla jesti svaki dan su pečeni krumpirići. Ostale odgovore pročitajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Razgovarali smo s Marinom Kovač
Tena Filipović Ema Bradarić / datum: 8. 4. 2014. 22:16

Razgovarali smo s nastavnicom Marinom Kovač. Iako još uvijek odrađuje svoj stručni staž, otkrila nam je nekoliko stvari o sebi. Saznali smo koji je njezin hobi, kakve nadimke ima, što najviše voli kod svojih učenika, ali i što joj se to kod njih ne sviđa. Zanimljive odgovore na ova  i mnoga druga pitanja pročitajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju